Valg av hytte i Espedalen Fjellgrend

Det er ikke satt noe krav til hyttebyggerne om hvilke type hytte som bygges eller hytteleverandør, bare at man må forholde seg til reguleringsbestemmelsene for hyttefeltet. For å gi feltet et mest mulig helhetlig estetisk preg, er det tatt med i reguleringsbestemmelsene for Espedalen Fjellgrend at taktekkingen skal være torv, tre eller skifer og at tak og fasader skal ha mørke og matte farger. I og med at tomtene ligger i et naturlig terasse-terreng er det tillatt å bygge «oppstugu» med full takhøyde.

Espedalen Fjellgrend har mange samarbeidspartnere og en av dem er Jøra Bygg AS. Her ser du eksempler på hytter som passer spesielt godt i vårt tometområde.

Varden Jørabygg

Hyttemodell Varden

Varden er en hytte med mange muligheter! Med et stort og godt oppholdsrom med utgang direkte til den overbygde terrassen, får du en fin overgang til uterommet. Inngangen er også innbygd med direkte adgang til stor og god utebod. Her er alt lagt til rette for hyttekos!

Hyttemodell Kvitfjell

Her kan du nyte både varmen fra peisen og utsikten samtidig. Familiehytte med kjøkkenet som samlingspunkt. Egen avskjermet soveromsfløy og 2 bad gir plass til familie og venner. Les mer om Kvitfjell

Hyttemodell PREG 86

Et nytt og spennende hyttekonsept for deg som ønsker en annerledes hytteopplevelse. Den lange, smale og rolige saltaks­formen glir godt inn i landskapet og kan enkelt tilpasses terrenget. I vår nye hytteserie er det et ønske at naturen skal prege rommene, både ute og inne. Hytta har derfor store vinduer, gjennomlys og utsyn i alle retninger. Hytta er sonedelt med et raust inngangsparti med våtrom, egen oppholdssone og soveromsavdeling med hems.

I alle hyttene som leveres nøkkelferdig, er det med heltre kjøkkeninnredning  fra Bakkens Treprodukter og hvitevarer fra Siemens, elektriske arbeider, rørlegger og murerarbeider samt stålpipe med peisovn. All panel, listverk og utforinger leveres ubehandlet. Innvendige dører leveres fra Harmonie i fargen hvit eller ubehandlet og 3 stavs eikeparkett i alle rom, bortsett fra våtrom hvor det leveres fliser og varmekabler. For tekniske spesifikasjoner; Les mer under de forskjellige hyttene.

Jøra Bygg AS er entreprenørfirmaet som selger og bygger  hytter. Firmaet er etablert i Follebu i Gausdal kommune. Selskapet har eksistert i dagens form siden 1988, men er en videreføring av firmaet som etablerte Gausdalhytta tidlig på 1960-tallet. Jøra Bygg AS satser på lokale arbeidsfolk og har i dag over 30 ansatte. Hovedvirksomheten er i stor grad i Hedmark og Oppland.