fbpx
side-area-logo

Hytteleverandører til Espedalen Fjellgrend

For å gi feltet et mest mulig helhetlig estetisk preg så har en av landets mest kvalitetsbevisste hytteleverandører designet en serie med hytter som er tilpasset Espedalen Fjellgrend med tanke på solgang og beliggenhet. Det legges vekt på at hver enkelt hytte skal gi et godt estetisk inntrykk. Derfor er det tatt med i reguleringsbestemmelsene for Espedalen Fjellgrend at taktekkingen skal være torv, tre eller skifer og at tak og fasader skal ha mørke og matte farger. I og med at tomtene ligger i et naturlig terasse-terreng er det tillatt å bygge «oppstugu» med full takhøyde.

Det er ikke satt noe krav til hyttebyggerne om hvilke type hytte som bygges, bare at man må forholde seg til reguleringsbestemmelsene for hyttefeltet.

Tinde Hytter – solide og gode håndtverkstradisjoner
Totalentreprise for større og mindre fritidseiendommer er vår spesialitet. Både hovedkontor og fabrikk ligger i Ringebu i Gudbrandsdalen, et distrikt kjent for sine solide og gode håndtverkstradisjoner. Ellers finner du oss på Hellerudsletta, rett nord for Oslo. Hyttene bygger på tradisjoner og erfaring. Kvaliteten på hyttene blir ivaretatt av våre fagfolk, internkontrollen og gjennom kontinuerlig utvikling.

Les mer om hyttemodeller fra Tinde Hytter

Saltdalshytta har et bredt utvalg modeller som burde dekke de fleste behov
Våre hytter kan leveres i fire ulike stilarter. Alle stilartene er imidlertid basert på det samme gjennomprøvde elementsystemet, og alle våre modeller kan derfor leveres i alle stilartene, uavhengig av hvordan de er vist på våre nettsider og i våre kataloger. Modeller kan enkelt tilpasses individuelle ønsker. Og ønsker du en hytte helt etter eget hode er ikke dette heller noe problem – vi tilpasser ditt utkast til vårt elementsystem.

Les mer om hyttemodeller fra Saltdalshytta

Røroshytta er en av Norges ledende laftehytte-produsenter, og en del av samme konsern som Saltdalshytta – Norges største hytteprodusent.
All produksjon foregår i egne fabrikklokaler på Røros, rett ved innkjøringen til «Bergstaden».
Røroshytta har en moderne produksjonslinje for presisjonslaft. Vi benytter noe av det aller mest avanserte produksjonsutstyret for laft som finnes i verden, og definitivt det mest moderne i Norge. Datastyrte maskiner som sikrer kvaliteten og en overelegen presisjon.

Les mer om hyttemodeller fra Røroshytta

Jøra Bygg AS er entreprenørfirmaet som markedsfører, selger og bygger  Jørahytta. Firmaet er etablert i Follebu i Gausdal kommune. Selskapet har eksistert i dagens form siden 1988, men er en videreføring av firmaet som etablerte Gausdalhytta tidlig på 1960-tallet. Jøra Bygg AS satser på lokale arbeidsfolk og har i dag over 30 ansatte. Hovedvirksomheten er fortrinnsvis i Lillehammer- og Gudbrandsdalen.

Les mer om hyttemodeller fra Jørabygg